ختنه

درمان فرورفتگی و یا چسبندگی بعد از عمل ختنه

بالانوپوستیت چیست ؟

یکی از مشکلاتی که ممکن است برای کودکان بعد از عمل ختنه پیش بیاید، تورفتگی آلت است. در کودکانی که اضافه وزن دارند، به دلیل وجود چربی بیشتر زیر شکم، این فرو رفتگی بیشتر نمایان می شود. اغلب با گذشت زمان حدودی دو سال این مشکل برای کودکان برطرف می شود. نکته مهم تنها این است که باید در هر نوبت حمام کودک، دو طرف الت رو فشار داده تا آلت خارج شود و به خوبی مورد شست و شو قرار بگیرد.

در اینجا سوالی که ممکن است ایجاد شود این است که علت این امر چیست؟

بدلیل اینکه که بافت پوششی در قسمت ختنه شده از بین رفته گاهی اوقات لبه ها می توانند به سر آلت تناسلی مانند لایه نازکی غشاء بچسبند و به نظر می رسد که ختنه نشده است .در اغلب موارد ، چسبندگی به طور کامل بدون درد است و با گذشت زمان حل می شود، بنابراین اغلب هیچ درمانی لازم نیست .

گاهی نیز بعلت ختنه توسط افراد فاقد واجد شرایط و یا بدلیل ناقص برداشته شدن پوست ختنه گاه باندهای چسبندگی متعدد ما بین تنه آلت تناسلی و کلاهک آلت تناسلی ایجاد می شوند هم چنین چسبندگی ناشی از ختنه نامناسب سبب مخفی شدن و کشیده شدن آلت تناسلی کودک بداخل شکم می شود که این مشکل در موارد اندک دیده می شود و چسبندگی طوری است که با فشار دادن دو طرف آلت بیرون نمی آید و نیازمند مراجعه به پزشک و اقدام بیشتری است ، در مواردی برای آزاد کردن این چسبندگی نیازمند عمل جراحی است.
همچنین اسمگما ( ترشحات و سلول های پوستی مرده) و یا باکتری ها می توانند در زیر پوست ختنه گاه تجمع یابند و این مسئله نیز می تواند ایجاد چسبندگی کند که برای جلوگیری از این موضوع  نیازمند مراقبت بعد از ختنه توسط والدین و رعایت نکات بهداشتی برای نوزاد می باشد.

 

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *